Jövünk, megyünk, látunk, alkotunk, kóstolunk, játszunk, élünk. Négyesben.

Boban & Marko Markovic Orkestar koncert az El Plaza Condesaban

2014/10/18. - írta: Utazunk már

Amióta találtunk megfelelő személyt, akire nyugodt szívvel rábízzuk alkalmanként a gyerekeket, nagyon belejöttem a programszervezésbe. Erre a hétre a Szegedi Kortárs Balett előadása után, rögtön másnap egy Boban&Marko Markovic Orkestar koncertet is beütemeztünk. Igen, igen itt Mexikóvárosban, ráadásul a mi városrészünkben: Condesaban.
Előzenekarként egy dj lépett fel, balkáni ritmussal kevert zenét játszott, hastáncoslány kíséretében.
Majd a Boban&Marko Markovic Orkestar átvette az irányítást és seperc alatt olyan balkáni hangulatot varázsoltak az épületben, hogy az asztaloktól felállva táncoltunk.
A koncert egyszerűen fantasztikus volt. Nagyon harmonikusan keveredett az apa, Boban Markovic népzenei stílusa, valamint a friss, fiatalos lüktetésű, Marko által hozott jazzes hangulat. Többek között játszottak egy latinos ritmusú számot is ami valami csoda volt, a címét sajnos nem tudom, de kinyomozom.
Minden egyes ember ebben a zenekarban hihetetlenül tehetséges, elképesztő zenész.


Bővebben itt olvashattok róluk:
Marko Markovic
Boban Markovic
Boban&Marko Markovic Orkestar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazunkmar.blog.hu/api/trackback/id/tr446870671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása