Jövünk, megyünk, látunk, alkotunk, kóstolunk, játszunk, élünk. Négyesben.

Az első szárnypróbálgatás...rajzban

2015/02/18. - írta: Utazunk már

Néhány hónapja elkezdtem járni, egy hihetetlen művésznőhöz, Anelhez rajzórára. Régi vágyam, hogy rajzban is képes legyek kifejezni magam, de valamiféle korlát élt bennem, melynek gyökerei valahol az általános iskolai rajzoktatás környékén keresendők. Már volt egy próbálkozásom, klasszikus értelmezésű rajzórával, de az nálam nem működött.

Anel technikája egyedi, a jobb agyféltekés rajzolás és egyéb művészeti ágak (zene, tánc, szobrászat, írás) keverésével megpróbálja a bennünk élő, esetleg elnyomott művészeti ösztönöket feléleszteni. 

Óráról órára érzem, érezzük a csoporttársaimmal együtt, ahogy megjön a bátorságunk, az anyagok, a vonalak használatához.

Nos, hát ez lenne az első komolyabb rajzom :). Élő modellről rajzolva, Jackyről, aki nem mellesleg színésznő.jacky_2015_februar_2_1.jpg

A jobb agyféltekés rajzolásról bévebben itt olvashattok. 

Címkék: Anyasarok
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazunkmar.blog.hu/api/trackback/id/tr467186449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása